Kattoremontti

Kattoremon­tit Kajaanissa, Ylä-Savossa ja Pohjois-Pohjan­maalla

Kattoremontit, kattoraken­teiden saneeraukset, asbestipurku­työt ja museo­kohteiden työt tehdään ammatti­maisesti ja laadukkaasti. Kattoremont­teja ja muita töitä teemme pääasiassa Kajaani, Pohjois-Pohjanmaalla ja Ylä-Savossa. Ennen töiden alkua tilanne kartoitetaan perin­pohjaisesti, jonka jälkeen laaditaan kattava suunnitelma. Asiakkaan tarpeet huomioidaan suunnit­telussa. Asiantun­tijamme tekevät työt ripeästi ja tarkasti, jotta kerralla saadaan toivotun­lainen lopputulos.

Tutustu myös kuvagal­leriaamme »

Katso Ruukin värikartat tästä

Konesaumakatto

Konesaumakatto on 100 % vesitiivis katto. Saumaustekniikassa kattopellit saumataan yhteen kaksinkertaisella, tiivistetyllä saumalla, jonka ansiosta katto on täysin yhtenäinen, läpiviennit mukaan lukien. Kattoon ei siis tule ainuttakaan ulkopuolista kiinnikereikää. Myös kattoturvatuotteet (mm. lumiesteet) asennetaan konesaumakattoihin ilman katon rei'ittämistä. 

Valmistamme kattopellit kohteeseen ammattitaitoisesti paikan päällä kattopeltikoneella, joka ajaa pelteihin saumat ja profiilin, jonka jälkeen pelti leikataan määrämittaiseksi. Tämän jälkeen pellit nostetaan katolle, saumat käsitellään tiivistysaineella ja kiinnitetään kattoon. Lopuksi saumat saumataan koneella toisiinsa. Läpiviennit, jiirit, harjat ja räystässaumat saumataan käsin kaksinkertaiseen saumaan.

Konesaumakatto on eri asia kuin markkinoilla olevat, niin sanotut pontti- tai lukkosaumakatot, jotka saadaan päällisin puolin näyttämään konesaumalta, mutta joita ei saumata toisiinsa kiinni, vaan ne asennetaan nimensä mukaan ”ponttiin”. Lopputulos ei ole samalla tapaa yhtenäinen katto kuin aidossa konesaumakatossa.

Konesaumakatto on markkinoiden paras. Se antaa talolle pitkäaikaista suojaa, sekä nostaa kiinteistön arvoa pidemmäksi aikaa. Käyttöikä laadukkaasti tehdylle konesaumapeltikatolle on vähintään yhden ihmisiän, keskimäärin 50 - 100 vuotta. Kuparista tehtynä se kestää jopa useita satoja vuosia. Laadukas konesaumapeltikatto myös säästää huoltokuluissa, ja on käytännössä huoltovapaa. Kourujen puhdistus lehdistä ym. roskista vuosittain riittää. Konesaumapeltikatto sopii kaikkiin taloihin, myös uudisrakentamiseen. Se on ulkonäöllisesti tyylikäs ja elegantti ratkaisu.

” Parasta mitä voit talollesi antaa. ”